29.7.2008

Neiti Etsivä ja yllätyskakka

Maddella on tapana vääntää sikari aina kun ollaan lähdössä jonnekin. Kauppaan, kotiin, mökille, puistoon. Lähes poikkeuksetta joudun riisumaan, viemään pesulle ja vaipanvaihtoon valmiiksi puetun lapsen, kun autoa jo käynnistellään. Eilinen maalta lähtö ei ollut poikkeus. Paitsi että tällä kertaa vaipasta löytyi myös päivällä kadonneeksi julistamani sukka. Minun valkoinen puuvillanilkkasukkani. Luonnollisesti täynnä kakkaa.

Nyt julistankin kilpailun: miten sukka on joutunut vaippaan? Kuka sen on sinne laittanut? Miksi? Vaihtoehtoja ovat Matilda itse, äiti, isä, isomummi, anoppi ja appiukko. Myös mökin henki voidaan ottaa mukaan.

Voittaja saa purkillisen luumusosetta.

9 kommenttia:

 1. Sukka on joutunut vaippaan, koska Matildan mielestä kesällä ei tarvita sukkia ja niille voi tehdä just noin. Syyllinen on siis pieni vaalea tyttönen, joka laittoi vaipaansa hiukan lisätäytettä J.Lo tyyliin.

  Voitinko? Ota se luumusose mukaan perjantaina niin sekoitetaan siihen kuohuvaa ja nimetään se ei belliniksi vaan blommoniksi.

  Hanna

  VastaaPoista
 2. Oh, Madde siis halusi uhkeamman hanurin? Hieno vastaus. Olet kärkikahinoissa!

  VastaaPoista
 3. Kyllä se on ollut isä, joka sen sukan on sinne laittanut! Onko mama löytänyt sille sukalle parin? Jos et, niin isä tietää missä se toinen sukka on... Eli tod.näk. se ei ole enää valkea vaan pyykissä värjäytynyt ihan uuden väriseksi...

  T: Cassun äiti

  VastaaPoista
 4. Eli siis Cassun äiti vierittäisi syyn Madden isän niskaan. Pari on kyllä hukassa että vahva veikkaus tämäkin.

  Otan mukaan kisaan anopin ensireaktion, joka oli että onko Madde SYÖNYT sukan ja täten se tuli luonnollista tietä ulos.

  Antaa tulla lisää vastauksia!

  VastaaPoista
 5. musta anopille kuuluis luumusose.

  VastaaPoista
 6. Hiekkalaatikolla epäiltiin että sukka oli Madden yritys kestovaippailla ja skidi vinkki äidille.

  Luulen että kaikki nää vastaukset ansaitsevat purkin, yhdestä kun ei oikein riitä neljälle. Toimitan purkit uusille omistajille ensi tilassa.

  VastaaPoista
 7. minä veikkaan että syyllinen on äiti.
  Äiti on ollut tekemässä yhdellä kertaa noin viittätoista asiaa - kuten äideillä tapana on - ja näistä asioista kaksi on ollut a)vaippa lapselle ja b) sukka äidin jalkaan. Koska äiti kuitenkin on haaveksinut jostain (pyykkilautavatsainen mies?), on tapahtunut äideille hyvin tyypillinen varhaisdementti kömmähdys elikkästen moka, joka nyt kostautuu mitä mielenkiintoisimmalla tavalla.

  Tarkistithan että jälkiensiivousvaiheessa sukka päätyi pyykkikoriin eikä esim. pakastimeen suklaajäätelön viereen?

  kysleepi varhaisdementti äiti kinttupoluilta

  VastaaPoista
 8. Marika on todennäköisesti oikeassa. Voihan olla että mä olin just laittamassa niitä sukkia jalkaan kun tuli mieleen et vaipan vois vaihaa tässä samalla. Pelottavaa on että puhdas pari löytyi mutta ei se huuhdeltu.

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...