22.7.2008

Meri, mokkula ja Big Mamma's

Mökki- ja mokkulaterveiset! Jihuu, ei enää koskaan vastentahtoista out-of-officea!

Nappasin kuvan illasta laiturilla, kun luonnon tarjoilu oli näinkin ylellinen. Carpe diemiä parhaimmillaan. Kuvassa ei näy omaa surkeaa tarjoilua eli Big Mamma's punaviiniä, jota en voi suositella kenellekään. Emme ehtineet Alkoon, koska automatkat pitää ajoittaa Madden päikkäreihin. Olimme siis pakotettuja tarttumaan siihen ainoaan lahjapulloon, joka hyllystä löytyi. Tämän jutun opetus lienee, että kaikkea ei voi saada.

Mutta hei. Mikä juttu tää on, että pari reipasta lasillista punaista aiheuttaa nykyään ihan järjettömän väsymyksen? Muistaakseni kymmenen vuotta sitten asia oli täysin päinvastoin, pari ravintola-annosta aiheutti ainoastaan hippavarpaan kolotusta ja pakottavan tarpeen kuunnella Apulantaa (tai jotain muuta arveluttavaa suomipoppia). Missä vaiheessa tapahtui ja mitä? Asiantuntevia vastauksianne odotellen, nimimerkki Todella epätietoinen.

3 kommenttia:

 1. Saako edes sanoa...ikä? ;) Nimim. Karina, 35vee.
  Toisaalta se saattaa olla myös ne olosuhteet joissa viininsä nauttii. Kotona kun kymmenen aikaan illalla istuu sohvalla katsomassa aiemmin samana päivänä talletettua "Kyllä Jeeves järjestää"-sarjaa nakaten punaista, niin väsymys on taattu. Jos taas on firman juhlissa viettämässä pitkästä aikaa vapaailtaa kaikkien kavereiden kanssa (oonko mä ankee kun mun työkaverit on myös kavereita.... :-/ ) niin pari lasia punkkua tuo kyllä sen kaivatun efektin, ja saattaapa siinä tulla tanssittua salsaa toimitusjohtajankin kanssa ;)

  VastaaPoista
 2. En tiedä.
  Tässä toissapäivänä menin nukkumaan yhdeksän maissa..
  Ja ennen, eihän sitä oltu ehditty ees lähteä mihinkään kuin vasta yhdeksältä ja silloinkin oltiin ajoissa liikenteessä?

  VastaaPoista
 3. Kokeilen tNe on varmaan ne salaänä iltana rieslingillä, jos ne on ne punaviinin kavalat flavonoidit. ;)

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...