12.7.2008

Jotkut ne osaa

Tämä on mun ensimmäinen ja todennäköisesti viimeinen, mutta onneksi lyhyehkö muotibloggaus. ;) Koska mä en osaa ostaa tyttöjen vaatteita, kaikki muut ostaa niitä Maddelle mun puolesta. Jostain syystä koen nyt tarvetta esitellä niitä. Päätän myöhemmin onko se noloa.

Anyway. Tässä mun yhden kadehdittavan hyvin pukeutuvan ystävän hankinta, turkoosi samettimekko jossa on tyllihelma:


Toinen hovihankkija on miehen sisko, joka matkustelee paljon. Sillä on itellään kolme lasta joten ne on bonuksena myös oikeaa kokoa. Tässä synttärilahjasaldo.Tämä mustavalkoinen pallomekko saatiin jo nimiäislahjaksi ja se onkin noissa synttärikuvissa päällä.


En tajua miten jotkut vaan osaa ostaa jopa mun vaativaa femakkolohikäärmesilmää miellyttäviä tyttöjen vaatteita. Silloin saa anteeksi jopa yhden vaaleanpunaisen Gapin neuleen. ;)

10 kommenttia:

 1. Ihana tuo valkoinen pallomekko! Itse olen ihan hulluna pikkutyttöjen mekkoihin, kaupassa on aina itsehillintä koetuksella :)

  VastaaPoista
 2. Mä en löydä suomalaisista lastenvaatekaupoista (paitsi siskukas.netistä) mitään vastaavaa. Ihanaa että tytöille on vielä olemassa vaatteita, jotka on ei-brändättyä (Hello Kitty tms), ei-glitteriä ja ei-söpöjä-eläimiä-kuosia. Näissä pikkutyttö näyttää pikkutytöltä eikä miltään kahden pennin product placementiltä. Ärrrh. Poikien vaatteissa tietty sama juttu, aina pitää olla hillityt värit ja hirviöitä ja robotteja ja autoja muutenhan siitä kasvaa homo.

  VastaaPoista
 3. Kampin Accessorize-kaupasta saa englantilaisia Monsoonin lastenvaatteita, jotka on aivan ihania. Kannattaa käydä tsekkaamassa, varsinkin juhlamekkovalikoimaa. Myös pojille on söpöisiä :)

  Toi Madden mustavalkoinen mekko on syötävän ihana! Bella on kade ;)

  -Karina

  VastaaPoista
 4. Tsih, "muutenhan siitä kasvaa homo". Päivän tirskahduset taas täältä. Jesh.

  Karttu

  VastaaPoista
 5. Ihana muotibloggaus! Lisää näitä. Täytyykin käydä katsastamassa tuo Kampin Accessorize. Mama: toimiston lähellä on myös paljon lastenvaatekauppoja, pitäisi olla aika kivoja & kalliita //H&M

  VastaaPoista
 6. Ja Päällikön äidin silmään osui tietysti ekana se vaaleanpunainen neule :) Voidaan liisata se(kin) teiltä sitten vuoden kuluttua... ;oD Mahtavaa muotibloggausta!

  Luru

  VastaaPoista
 7. Hei, mulla on Päällikölle yksi käyttämätön neule twin-setti! Vaaleanpunaisena, luonnollisesti. :D

  VastaaPoista
 8. Polarn o pyret. Me kierrellään siellä miehen kanssa ja voivotellaan, kun niitä printtipaitoja ei ole aikuisten kokoja. ne on brändännyt itsensä nimenomaan sukupuolineutraalien lastenvaatteiden valmistajaksi, mutta silti ne on iloisen värisiä ja hauskoja, muttei mitään päälleliimatun vitsikkäitä.

  VastaaPoista
 9. جهت ثبت سفارش طراحی لوگو آرایشگاه زنانه در ریوال آنلاین با ما تماس بگیرید.

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...