22.6.2008

Susihauva ja juhannustunnelmia

Kerrankin oltiin säiden puolesta oikeassa paikassa! Kuusamossa oli nimittäin koko ajan miellyttävää pilvipoutaa ja kevyttä tuulta, joka piti hydärit pusikossa - täydellistä! Ohessa muutama tunnelmakuva järven rannasta.
Tiluksien vartija, lempeä susihauva, oli Skidin mielestä ihaninta koskaan. En voinut kuin ihailla 8-vuotiaan schäferin kärsivällisyyttä kun se laittoi silmät kiinni ja antoi Skidin noin sadatta kertaa tulla tahmeilla pikkunäpeillä kokeilemaan kuonoa ja turkkia samalla kimakasti kiljahdellen ja hauvahauvahauvaa hokien.

Juhannus vaatii toki veronsa. Tällä kertaa manan majoille siirtyi upouusi matkasänky, josta laitan Finskille postia heti huomenna: paketti näytti siltä kuin sitä olisi käytetty laskeutumistelineenä. Sänky saatiin murjottua jotakuinkin pystyyn, mutta ei enää takaisin kasaan.Muuten, bongasin kentältä tällaisen kyltin tupakkatilan ovesta. Wtf? Ei hampurilaista ja konua röökin kanssa vai? Kuinka moni on yrittänyt kun on ihan kyltti pitänyt laittaa?

2 kommenttia:

  1. Toi kyltti on etikettiohje: ei konua hampurilaisen kanssa. Tietty.

    VastaaPoista
  2. Ok, thanks. Mä aattelin että se olis enemmänkin gourmet-ohje: konun kanssa voi vetää pikkusikarin ja makkaraperunat mutta ei börjeä.

    VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...