2.6.2008

Check, check

Mä huomasin tossa maallelähtöruljanssissa, että mun aivokapasiteetti on finaalissa. Mä en enää mitenkään selviä pakkaamisesta ilman muistilappua. On mun aikaisemminkin pitänyt muistaa omien kamojen lisäksi kaikenlaista extraa kuten kukkien kastelu, roskien vienti, vesipullojen täyttäminen ja ruokien pakkaaminen mutta Madden myötä muistettavaa tuli potenssiin neljä. Olisi helpompaa pakata koko lastenhuoneen sisältö mukaan. Maidot, ruoat, välipalat, puurot, tuttipullot, lautaset, lusikat, petivatteet, lelut, kirjat, vaipat, vaihtovaatteet ja itkuhälyt + laturi. Omaan kassiinsa tulee sitten autosarja: pikkuleluja, tutit, peitto (ikkunan eteen jos porottaa suoraan sisään), pussillinen naksuja, unirätti, niskatuki, savetteja, maitopullo. Päässä surisee. Ja sitten kun mä keskityn Matildan kamoihin, tulen pakanneeksi omaan laukkuuni jonkun hämmästyttävän setin paperinenäliinoja, pari iltapukua ja kuudet sukkahousut mutta en esimerkiksi yhtään pyyhettä ja t-paitaa.

There is more. Mä unohdan myös aina hiekkalaatikkokassin kotiin ja Maddesta onkin kehkeytynyt äärimmäisen näppärä leluvaras. Hattua palataan hakemaan melkein joka kerta kun lähdetään jonnekin. Vaunujen hyönteissuoja jää laittamatta ja portaiden turvaportti on aina auki. Ei pysty.

Vähän lohduttaa, että Madden iskällä on puhelimessa muistustus palaverista joka ilta klo kahdeksan. Siinä lukee d-vitamiini. Isäkuukauden myötä niitä tulee varmasti lisää.

3 kommenttia:

 1. Hieno lista. Pakkasin juuri kahden viikon lomaa varten ja ilman sun listaa olisin unohtanut itkuhälyttimen, hyttyssuojan ja naksut.
  Mä alan kutsua itkuhälytintä jokellushälyttimeksi, koska harbvemmin sieltä itkua kuuluu. ;)

  Mukavaa kesän alkua Mama, palataan kun me palataan!
  Hanna

  VastaaPoista
 2. harbvemmin. Uusi sanakin tuli keksittyä.

  H

  VastaaPoista
 3. Hyvää reissua Hanuri - palataan tosiaan! Mä unohdin tosta listasta muuten vielä lapsen lääkkeet: panadol nesteenä ja suppona, nasolinit, laastarit, sitruunaöljyn hyttysten akrkoittamiseksi ja rela-tipat, lääkehiili ja kyypakkaus.

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...