26.6.2008

Bates motel, how can I help you?

Eilen aamulla oli vähän kiire kun aamupäivällä oli tulossa vieraita ja olin hätäpäissäni luvannut leipoakin. Päätin tinkiä suihkusta ja turvautua ekaa kertaa kuivashampooseen. Ohjeessa käskettiin suihkuttaa tököttiä joka puolelle päätä hiuspohjaa myöten, odottaa kaksi minuuttia ja harjata sitten jauho pois. Työtä käskettyä. Tupsautin pään huolellisesti valkoiseksi, venailin pölyt päässä hetken ja aloin harjata.

Yeah. Harjasin vartin. Suhteellisen tummat hiukseni olivat muuttuneet samean harmaiksi ja liioitellun kuohkeiksi. Päänahka loisti valkoisenä. Olin aika suoraan Norman Batesin äiti, joka oli viettänyt villin yön jalkapallomaajoukkueen kanssa.

Purkissa lukee, että tuote sopii kiireiselle ihmiselle ja matkakäyttöön. Hyvät Kloranen valmistajat, korjataanpa hiukan ohjetta. Tuote sopii vain blondeille eikä kauhean kiireisille sellaisille sillä käytön jälkeen pitää olla mahdollisuus pestä hiukset kahteen kertaan. Ekalla kerralla tavallinen shampoo ei nimittäin edes vaahtoa. Mitä matkailuun tulee, olisin voinut yrittää ehkä bingoon. Ehdottomasti ei kotiäideille.

5 kommenttia:

 1. Tuohon löytyy ihan sellainen joka kaapista löytyvä versiokin. Äitini sanoi käyttäneensä nuorena perunajauhoja jos oli kiire eikä ehtinyt pesemään ja kuivaamaan hiuksia. Ilmeisesti sama periaate, että levitä, anna olla, harjaa pois..

  VastaaPoista
 2. Parin viikon purjehdusreissulla (kun ei ollut vettä pesuvedeksi asti) yksi miehistön jäsenistä, nainen, käytti kanssa tuota tököttiä ja kun mä näin, mikä oli lopputulos, päätin tyytyä omiin reggaepampuloihini ja merivedellä pesemiseen. Reggaepompulat wins jauhopää.
  -Krista

  VastaaPoista
 3. Haahhhhaaaahhhh. Kirvoittipa naurut. Mä muistan joskus yläasteella käyttäneeni tota tavaraa. On varmaan ollut näky. Kerran yksi luokkakaveri (poika) avuliaana tuli kertomaan että mun naama on ihan raidallinen, olin aamulla kokeillut meikkivoidestickiä ilman peiliä. :D Oi niitä aikoja. Vitsi mikä urpo.

  VastaaPoista
 4. Edellinen oli nimim. Karttu

  VastaaPoista
 5. Joo, ens kerralla mä väännän ne reggaepompulat ja pyydän apua mun toteemieläintä.. :D

  Onneks tää kyläilijä oli ymmärtäväinen ja äiti itsekin. Joskus ei vaan pysty.

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...