27.6.2008

100 lasissa

Nyt tulee populistista off-topicia, mutta tää on mun sadas postaus!! Hämmentävää.

Tämähän alkoi pienimuotoisena äitiyslomablogina mun duunikavereille ja levisi siitä sukulaisille, kavereille ja kaverin kavereille. Tällä hetkellä lukijoita on hyvin heterogeenisesti ympäri Suomen ja kommenteista päätellen mukana on oikeita äitejä - hyviä, huonoja ja muitakin kuin mun oma.

Mulle tuli pakonomainen tarve kiittää teitä. Varmaan mä kirjoittasin tätä vaikka ketään ei kiinnostaisi mutta siisteintä on kun saa kommentteja. Kiitos siis osallistumisesta! So far eniten keskustelua on virinnyt kiroilusta ja kestovaipoista. Ihan hyvä balanssi.

On myös outoa, miksei kukaan imetys-, lapsentahtisuus- tai vauvojenvessahätäviestintäfanaatikko ole jo tullut tänne vittuilemaan. Ette te voi kaikki olla näin yltiöliberaaleja! Vai - ja tämä se vasta onkin kauhistuttava ajatus - enkö mä olekaan niin moderni ja epäsovinnainen äiti kuin kuvittelin?

Eh.

Toisaalta: miksi lukea ärsyttävää blogia. Sama kuin kattoisi telkkarista väkisin snookeria.

No mutta, muutama kuriositeetti.

Google näyttää tän mun blogin ekojen joukossa kun kirjoittaa hakukenttään vauvan kanssa matkalle, joka on muuten eniten luettu kirjoitus. Varmaan kiva lukea siitä persiilleen menneestä reissusta kun on itse juuri innoissaan varannut matkan.

Tämä blogi on myös tiettävästi löydetty avainsanoilla beben tissit, sääennuste juhannukseksi 2006, lehtipuhallin ja hullu professori II. Anteeksi vain, ei tainnut olla ihan sitä mitä piti, etenkin sille tissien etsijälle. Taisi vähän into lopahtaa.

Anyway. Jos mä olisin kirjoittanut mun gradua yhtä uskollisesti kuin tätä sontaa niin olisin epäilemättä valmistunut huhtikuussa. Hitto. Taidan anoa tiedekunnalta armoa ja erityistä blogitustieteen maisterin titteliä, ja pitää tänään itselleni valmistujaiset. Skål!

9 kommenttia:

 1. sori mama, mun on pakko sanoa että sä olet kyllä menettäny tiettyä vastahakoisuutta tässä madden ensimmäisen vuoden aikana. mutta ei se mitään, niin minäkin, kellutaan virran mukana ja ollaan tyytyväisiä! =o) -tytsi

  VastaaPoista
 2. Näinhän se on. Joskus on helpompi ulvoa susien kanssa, kunhan vaan ulvoo lujempaa kuin muut. ;) (toi ei ollu mun oma viisaus vaan Aku Ankasta).

  VastaaPoista
 3. Terve!

  Pakko kai tulla kaapista ulos ja ilmoittautua lukijaksi kun niitä kerran kiitätkin :)
  Blogisi on päivän piristys, duunikaverit ( niin, olen koukussa ja pakko käydä lukemassa juttujasi työajalla...) tod.näk ihmettelevät että mitä hihittelee hän itsekseen loosissaan :))
  Mainioita kommentteja ja oivalluksia!

  Hauskaa viikonloppua!

  t. Meeri

  VastaaPoista
 4. :D :D :D ai että kun nauratti ääneen noi hakusanat millä sun blogiin on löydetty :D

  Lehtipuhaltimesta löytyy tiukkaa faktaa vaikka kaikille sellaista harkitseville. Ja beben tissit :D Sori, se on se kaksplussa mitä pitää mennä tsiigaileen :D

  Ihhihhiiihhii :D

  -Marie

  VastaaPoista
 5. mä joskus kommentoinkin, että mama on nyt ytimessä.

  musta on ollu mielettömän ihana seurata, miten matka äitiyden ytimeen on tapahtunut kuukausi kuukaudelta. ei kivuitta, ei suruitta, ei helposti, mutta sinne se vaan on mennyt.
  sinne se jää.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Rous päivän liikutuksesta, laitetaan kevyen kankkusen piikkiin. :) Kyllä mä edellen tunnen olevani vähän sivustakatsoja enkä vieläkään heti tajua kehen viitataan kun mainitaan Matildan äiti. Kai sekin pikkuhiljaa menee jakeluun. ;)

  Ja hei kaikki anonyymit blogiholistit, tulkaa vaan useammin kaapista ni saadaan lisää liikevaihtoa. ;)

  VastaaPoista
 7. Joo, kyllä mäkin olen enemmän äiti kuin vuosi sitten, mutta mulla taitaa tuo prosessi kestää vielä kauemmin kuin sulla. Ehkä 2-vuotispäivänä sitten...

  anu

  VastaaPoista
 8. Mä kuule Anu luulen että tää prosessi ei lopu ikinä. Juuri kun tottui tähän päivään, tulee huominen. ;)

  VastaaPoista
 9. Mama rakas,

  minä myös taustailen blogiasi ja tulen aina niin hyvälle tuulelle sitä lukiessani. Kirjoitat niin hyvin ja suoraa tekstiä asioita kaunistelematta! On ollut ihana huomata blogiasi lukiessani etten todellakaan ole yksin näiden omien kokemusten kanssa, vaan joku toinenkin on samassa "suossa" kuin minä itsekin ;)

  Loma terveisin,
  Pirre ja Cassu lähettää Maddelle terveisiä :)

  Ps. Anteeksi, mutta nauroin vedet silmistä valuen tuota sinun kuivashamppoo episodiasi lukiessani :´D

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...