22.5.2008

Toisaalta ja toisaalta


Kokosin Tekniikan Maailman tyyliin pientä tuotevertailua 6kk ja 10kk vauvan kanssa reissaamisesta!

On hämmästyttävää, mitä neljässä kuukaudessa on tapahtunut - kaikki on toisin alppireissun jälkeen. Tietty pitää muistaa, että aina on helpompi matkustaa kesäiseen kohteeseen, mutta silti olin positiivisesti yllättynyt.

PLUSSAT

+ puolivuotiasta piti viihdyttää paljon enemmän, nyt oli puhdas oleilu paljon helpompaa. Lempilelut ja jotain pureskeltavaa esim niitä maissinaksuja (Laatupaakarit saa kohta alkaa maksaa mulle provikkaa) vaan mukaan, niin saa ihan rauhassa ottaa oluen partsilla. Leluvalikoima on myös laajentunut kirjoihin. Kivointahan ei ole itse tarina vaan sivujen kääntäminen/rapistelu, joten mikä tahansa juorulehti toimii.
+ istuminen on jo niin vakaata, että ravintolaan voi mennä sack'n'seatin kanssa ja koneessa voi kököttää omalla istuimella. Aika monessa paikassa oli kuitenkin syöttiskin.
+ kun yöunet eivät ole enää kiinni päivällä syödyn ruoan määrästä, turha "kuinka monta milliä meni maitoa"-stressaaminen jää pois.

MIINUKSET

- mukaan pitää pakata aika paljon safkaa, kun bebe ei vielä syö aikuisten ruokia ja juo tavallista maitoa. Onpahan paluumatkalla sitten tilaa tuliaisille. Ja pulloruokinnalla kun ollaan, ei tarvinnut enää imettää jossain kusenhajuisessa vessassa / hikisessä autossa puolta tuntia! (Joo en ole todellakaan sinut julkisilla paikoilla tissien esittelyn suhteen.)
- pinsettiotteella suuhun saa laitettua ihan kaiken. Ihan kaiken. Uutuusmakuna ranskalainen muurahainen.
- päiväunirytmi häiriintyy helposti kun on liikaa kiinnostavaa katseltavaa. Nuorempihan nukkuu vaikka pommi räjähtäisi ympärillä. 
- Käveleminen on vähän kaksipiippuinen juttu. Koneessa oli pelottava esimerkki kohtuullisen vilkkaasta parivuotiaasta, joka ei suostunut olemaan hetkeäkään paikallaan.. Uh. Ilmeisesti vanhempien asenteessakin oli vähän toivomisen varaa, mutta yhtä kaikki tilanne oli Manaajasta. Toisaalta olisi kiva, jos joka paikkaan ei tarvitsisi kanniskella, olkoonkin kevyt tirriäinen, mutta enää ei ole kiirettä sen kävelyn kanssa.

Plussalla ollaan. Tunnen, että sain vähän niinkun mun elämän takas. Mä todella tarvitsin hiukan uskonvahvistusta, että kaikki menee parempaan suuntaan ajan kanssa.

2 kommenttia:

  1. Kivaa että oli hyvä reissu. Mun mielestä matkustaminen on ollut ton jätkän kanssa aina mukavampaa ku kotona pykiminen.
    Ihanii kuvii ;)

    Hanuri

    VastaaPoista
  2. Joo, mä oon ihan fiilareissa kun oli oikea loma. Ei toi vieläkään rakasta nukkua vieraissa paikoissa, mutta helpompaa oli jo. Mut mä en uskalla kattoa luottokorttilaskua..! Ostin itelleni Dolce&Käppänän sheidit, sairaan siistit ja todella isot. Niin ja kävin vielä ennen matkaa hätäostamassa Stockalta käsimatkatavaralaukun, koska mulla ei ole sellaista. Paitsi että oli, pakattuna toisen matkalaukun sisään. O_o Oho.

    VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...