3.5.2008

Nami nami

Syömisestä. Maddehan ei pidä ruokailua mitenkään elintärkeänä rituaalina. Varmaan suuri osa äideistä on joskus kokenut epätoivon hetkiä, kun lapsi ei syö lusikallistakaan, joko jonkun taudin tai niiden hemmetin hampaiden tekemisen takia. Ottaen huomioon, että leegoja on edellen 2kpl, oletan, että meillä ei syödä ihan muuten vaan. Siinä lusikan varressa istuskellessa on ollut aikaa pohtia asioita. Esimerkiksi:

1. Miksei voi syödä Piltin linnapaistia, jos voi kuitenkin syödä lehtiä, kolikoita, ruuveja, pölypalleroita, tupakantumppeja, hiekkaa ja paperia? Maku on takuulla parempi ja knöölit pienempiä.

2. Miksei puurosta rakenneta taloja? Sehän kovettuu kuivuessaan betoniksi, jota saa hakata irti pöydästä (ja lattiasta ja seinistä ja syöttötuolista) taltalla.

3. Miksei ruokapöytä kestä ruokailua? Kuvittelin, että kyllähän nyt Askon ei-kovin-edullinen puupöytä kestää tarkoituksenmukaista kulutusta. Nyt tiedän, miksi monissa lapsiperheissä on muoviliina.

4. Miksi vauvojen ensilusikaksi myydään pitkää, taipuisaa silikonilusikkaa? Sehän muuttuu hosuvissa käsissä ruokakatapultiksi, jolla saa lennätettyä lusikallisen viiden metrin päähän. Testatkaa tuotteenne lapsilla.

5. Miksi mun lautasella/mukissa on aina se kiinnostava sisältö, jota voisi popsia niin plajon kuin annettaisiin? En voi mitenkään uskoa, että keskivertoa vahvempi earl grey ilman sokeria olisi niin hyvänmakuista kuin minun annetaan ymmärtää.

6. Miksi maissinaksuissa ei voi olla enempää kaloreita, kun se on ainoa asia josta Madde todella tykkää? Anorektikkopainos kehiin. Niin ja lisätkää niihin samalla myös maitohappobakteereja, C- ja D-vitamiinia sekä kuituja.

Se, joka osaa tyhjentävästi vastata näihin kaikkiin kysymyksiin, voidaan palkita elämyspuistotyyppisellä kokemuksella "Madden iltapuuron syöttäminen". Onnea voittajalle jo etukäteen.

4 kommenttia:

 1. Mama, heitit niin pahat kyssärit kehiin, että vain Rous voisi selvitä näistä ;)

  Toi maissinaksuidea on mitä loistavin! Maissinaksuista tulisi hetipaikalla kehitellä koiran kuivanappuloita vastaavia tuotteita :D:D:D Äitien stressitaso laskisi heti monta metriä.

  t. SannaLä

  VastaaPoista
 2. 1. koska äiti HALUAA, että lapsi syö linnapaistia. siksi se ei syö. itsemääräämisoikeus.

  2. alkuihmiset rakensi taloja viljamössöstä siellä missä ei sada. sittemmin keksittiin betoni.

  3. ruokapöytä ei kestä ruokailua, koska askollakin on bisnesvaisto.

  4. silikonilusikat on ihan vaan lapsen viihdykkeeksi keksitty, onhan se kiva kattoo, miten pitkälle tänäiltana se puuro lentää.

  5. katso kohta 1.

  6.maissinaksuihin on tulossa kaloreita kohta
  *näppäilee kuluttajapalvelun numeroa*
  onhan niillä jo vaniljanmakuisetkin maissinaksut

  jos joku on erimieltä, niin palkittakoon hänet myös vantaan versiolla tästä elämyspuistotyyppisestä kokemuksesta.

  iske kiinni,tarjolla on nyt kaksi tosi kovaa palkintoa.

  VastaaPoista
 3. XD Rous! Voit tulla noutamaan palkintosi ihan mikä ilta tahansa. Tuo toki Vantaan anorektikkoyhdistyksen pj mukanasi. Ja tosiaan tandem-syöttö tämän vastauksen ylittäjälle! ;)

  VastaaPoista
 4. Mä olen jo päättänyt tapetoida meidän seuraavan asunnon seinät Muksun kauratetrapuuron avulla. lapsiperheissä on ne kerniliinat sen takia, että kerran ruokailusirkuksesta pöllähtänyt äiti levitti sen pöydälle vashingossa kuivumattomien puurolänttien päälle, eikä se enää ikinä lähde irti. Mistä niitä talttoja saa? Ollin isoisä pyörii haudassaan, kun mä kaadan sen käsinveistämälle umpipuupöydälle kaiken maailman tabortteja, että saisin sen helkkarin puuron irti. Kun ipana kuitenkin maalailee pöytää puurolla kahdesti päivässä, niin en pysy taistossa mitenkään mukana.
  lapsuudenkodissa ruokapöytä on viety kaksi kertaa puusepälle hiottavaksi; kun minä olin kasvanut ruokasirkusiästä yli ja kun pikkusisko oli päässyt saman vaiheen yli.

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...