22.5.2008

Sehän tuntui ihan lomalta!

Bon voyage!

Tämä vauvan kanssa matkailu on ehdottomasti taitolaji ja sen oppii ainoastaan treenaamalla, vaikka kyllähän parannettavaa aina jää. Toinen kerta oli siis jo ihan kohtuullisen loman tuntuinen reissu. Kiitän siitä itseni lisäksi (erinomainen paikan valinta) myös tyylikästä hotelliamme, jossa oli ihana henkilökunta (en vihaa ranskalaisia enää ihan niin paljon). Kaikki loman ainekset oli siis koossa: ihanaa ruokaa, altaalla makoilua, kävelylenkkejä, shoppausta (vaikka mister master kävi hiukan ohueksi loppumetreillä) ja perusturreilua nähtävyyksillä. Säätkin oli mainiot vaikka hotellin johtaja valittelikin meille kun ei ollut non-stop auringonpaistetta eikä selkeästi voinut ymmärtää että me oltiin enemmän kuin tyytyväisiä. ;)

Kuvatunnelmia ensi alkuun:

Juan les Pins (toi paikka lausutaan joteensakin että chuan löi pään) uimarantaa

Lisää rantaa


Hotla
Lounasta

Ruusutarha
Laitan lisää kuvia tonne Flickrin puolelle, kun se on hiukan nopeampaa.

2 kommenttia:

 1. Dear Kattila.

  Ollaan lähdössä kolmistaan kesäkuun puolenvälin tienoilla matkalle ja olen kuumeisesti miettinyt, että voiko se tuntua yhtään lomalta, kun on lapsi matkassa.

  Tämä otsikko auttoi jo paljon. Tietää edes sen, että se voi oikeasti onnistua. Pidän sitten lohtuna paikan päällä vaikka sitä että teillä meni hyvin.. Meillä on mahdollisuus, huraa!!

  Marie.

  VastaaPoista
 2. Marie. Eka kerta on yleensä kivulias. ;) Kyllä se siitä, suunta on ainakin ylöspäin, sen huomaat sitten seuraavalla reissulla. Tsemppiä!

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...