24.5.2008

Personal negotiator

Mulla on taas bisnesidea!

Se syntyi tänään siellä lapsitapaamisessa kun yks Tea ei ollut ihan varma, pääseekö se illalla leikkimään muiden mammojen kanssa. Mä ehdotin, että vastapuoli ottaisi suoraan muhun yhteyttä jos jotain reklamaatioita nousee.

Nerokkuus piilee siinä, että meillä kaikilla on joskus edessä keskusteluja, joita ei vain halua käydä. Kyseessä voi olla vittumainen esimies, ärsyttävä anoppi, parvekkeella röökaava naapurin rouva tai epärehellinen automekaanikko. Eikö olisikin mahtavaa, jos ne voisi siirtää jollekin muulle..? Kas, mä toimisin sitten edunvalvojana ja hoitaisin teidän puolesta tollaset epämiellyttävät tilanteet. Miettikää, ei mitään turhia tunteenpurkauksia, rohkeuden keräämistä tai jumittumista vanhoihin asioihin, mä vaan ottaisin sellaisen ranskalaisen virkamiehen asenteen ja kylmästi neuvottelisin teidän puolesta asian selväksi. Ensin sovitaan vaan, että miten tärkeä juttu on kyseessä eli millaiseen kompromissiin olette valmiita. Laskutus tulee neuvottelujen keston mukaan. Jos haluat vaan rimpsalle niin se maksaa todennäköisesti vähemmän kuin väittely anopin kanssa siitä, kuinka hyvä äiti olet. Ja mitä pitempi asiakassuhde, sitä paremmin mä osaan puolustaa asiakkaan etua. Win-win!

Tää on sitäpaitsi hyvää harjoitusta sitä päivää varten jolloin Madde alkaa kysellä et miks äitillä on karkkipäivä joka päivä ja sillä vaan kerran viikossa.

Jään odottamaan ensimmäistä keissiäni.

- Mama

Ps. Mähän varoitin että nää aasinsillat saattaa vähän venyä. Kokeilkaapa reklamoida. ;)

8 kommenttia:

 1. Kyllä sille olisi käyttöä, kun joskus on todellakin tilanteita, ettei haluaisi niitä hoitaa.

  Ehkä joku tohon tarttuukin, niin voin sitten liittyä asiakaskuntaan.

  VastaaPoista
 2. olitko sä siellä? miks mä en nähny...? vai näinkö? aina ei voi tietää....

  VastaaPoista
 3. No olin olin, mut vähä myöhässä. Ens kerralla pitää saada sellaset tosi isot kyltit selkään. ;)

  VastaaPoista
 4. You are hired. Voisit vauhdittaa mun puolesta vähän sosiaaliturvan muutoksenhakulautakuntaa, että käsittelisivät mun asian jo nyt eikä vasta joulukuussa, kun on jo yli vuosi siitä kun paperit yms. on heille käsittelyyn mennyt. Mitennii jumissa niiden jutut :D:D:D

  VastaaPoista
 5. kattila: duu juu vant ö assistant?

  VastaaPoista
 6. Mä unohdin antaa sulle sen Tellun numeron, namnet!!!!
  Mä siirrän asian sulle, kun seuraava tilanne tulee eteen (eli todennäköisesti hyvin pian) :D

  VastaaPoista
 7. Osataan kirjottaa joo...

  VastaaPoista
 8. Namnet! :D Tea goes Stockholm. Mutta Tellu olis ollut kyllä hieno aloitus, jään hiomaan kulmahampaita. ;)

  Räpsyttelijä-Rous otetaan mukaan heti kun saan riittävästi pääomaa osakeyhtiön perustamiseen. ;) Siinä vaiheessa tarvitaan jo sponsorisuhteiden päällikkökin.

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...