23.5.2008

Parasta / pahinta juuri nyt - vol2

Ihan parasta

1. Uuni.
Etenkin luukun nuoleminen. Astianpesukone on selkeässä laskussa.

2. Kengät.
Etenkin niiden nuoleminen, mutta myös hipelöiminen, kanniskelu ja heittely.

3. Lamppu.
Ihana, ihana lamppu, varmaan nuolisi jos ylettyisi. Neiti vetää keilat joka kerta, kun unohtaa että ei vielä pysty katsomaan kattoon seisaallaan. Onneksi noita elämän valoja on joka huoneessa, pitää varmaan vetää sähköt vaunuihin.

Aivan hanurista

1. Hatut, sukat ja muut asusteet.
Oikeastaan pukeminen ylipäänsä, vaipasta alkaen. Tämänikäinen osaa jo kiemurrella niin tehokkaasti että kahden vaatekappaleen pukemiseen saa mukavasti menemään vartin.

2. Vaunujen turvavyöt.
Kiinnittämisen on tapahduttava puuman nopeudella, mikäli ei halua pitkiä katseita ohikulkijoilta.

3. Kieltäminen.
Ei, Matilda, ei ota sukkia pois, ei syö wc-raikastetta, ei paukuta patteria, ei kiipeä portaita yksin, ei kättä puurolautaselle, ei banaania korvaan, ei jyrsitä kaukosäädintä.. Jne. Mitä hittoa sorkittiin luvatta kivikaudella kun ei ollut teknisiä laitteita, kysyn vaan?

Yhteisenä nimittäjänä näille kaikille on elämää rajoittavat tekijät. Pitäisi saada nakkena juoksennella vapaasti kaukosäädin suussa ja vessapaperirulla toisessa kädessä pitkin maita ja mantuja. Kuulostaa kyllä hyvältä.

3 kommenttia:

 1. Meillä nuollaan mikroaaltouunin luukkua, se kun on nuolemiskorkeudella tätä nykyä. Tosin oon miettinyt, että pitäiskö nostaa se jonnekin ylös, koska tyttö tuijottaa herkeämättä sen sisään kun siellä jotain lämmitetään - saako se siitä säteilyä??
  Monesti löydän tytön myös suihkukaapista - housut märkinä tietty, tai parvekkeelta ilkikurisen näköisenä kun keksi hyvän piilon.

  Olen myös sijoittanut alalaatikkoihin ja joidenkin tasojen päälle feikki-aarteita, eli Bella luulee, ettei saa ottaa niitä, vaikka oikeasti saakin ;) Sitten se menee pöydän alle piiloon nokkamukin nokkaosa kädessä tyytyväisenä. Kenkäkaappiin käden ulottuville olen laittanut "puhtaita" kenkiä kuten tossut, tai vielä käyttämättömät uudet sandaalit. Tosin aika usein se löytää ne paskaset isin lenkkarit, joiden pohjaa on erityisen kiva nuolla. Noh, eipä olla ainakaan ylihygieenisiä ;)

  -Karina

  VastaaPoista
 2. Joo siis meillähän oli Maddelle oma kommari (siis se puhelin) ja läppäri kunnes se sai irti niistä pieniä osia.. >:/ Mutta hyvä idea, yks patteriton kake täytyy laittaa pöydälle ihan muina miehinä. :D

  VastaaPoista
 3. Maddella ja Matiaksella menee noi jutut edelleen yksiin :D
  Meillä on myös noussut toi uuninluukun nuoleminen tiskikoneen yli ja isi sandaalit on aivan ihanat maiskutella...

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...