17.5.2008

Pakkauspaniikki

Mä tein viime reissun jälkeen sellaisen listan, johon pistin ylös Matildan tarpeelliset/puuttuneet tavarat, mutta nyt mä en löydä sitä mistään. Saan taas tehdä samat virheet.

Mun slogan "kilpavarustelulla voittoon" kyllä pitää. Kävin eilen ostamassa Maddelle niskatuen ja lentokoneeseen uusia leluja, joita voi vetää hihasta kuin taikuri silkkiliinoja kun alahuuli alkaa väpättää. Kaksi myyjää etsi mulle vaihtoehtoja. Oli tosi vaikea löytää sellasia kevyitä ja kokoontaitettavia mutta mielenkiintoisia leluja, jotka ei oo heti nähty. Siinä piti myös olla peili, koska Madde rakastaa omaa naamaansa. Päädyin tällaiseen kankaiseen avattavaan käsilaukkuun, joka on täynnä kaikenlaista vitkutinta. En tiedä onko mun tarkoitus laittaa lompakko, puhelin ja passi tonne sisälle (taas yksi syy olla pitämättä muotiblogia).


Sitten ostin vielä pehmeän pallon, joka ei kauhesti satu kun sen heittää parin penkkirivin päähän, ja hieman optimistisesti vuoden ikäiselle tarkoitetun motorisia taitoja kehittävän palikkatestitoosan. Vaikea uskoa, että toi toheltaja sais tähden muotosen palan oikeaan aukkoon 1,5kk päästä..

Jostain syystä myyjä ehdotti mulle myös tällaista pöytätuuletinta. Joko se piti mua a) helppona tai b) stressaajatyyppinä. Ja onko nyt taas mun mielikuvituksessa vikaa mutta eiks toi näytä vähän.. joltain muulta. Tsihi.

5 kommenttia:

 1. Hei, mä mietin ihan samaa heti kun näin ton kuvan! Ennenkuin edes luin sun tekstiä... XD

  VastaaPoista
 2. ennennkuin mä luin tekstejä, ajattelin, että rouva on vienyt bloginsa uusille sfääreille;)

  VastaaPoista
 3. Hahaa, mä en siis olekaan pervertikko - tai en ainakaan ainoa. :D

  VastaaPoista
 4. Joo, et ole ainoa tosiaankaan ;D

  VastaaPoista
 5. Meiltä löytyy molemmat vempeleet - ja molemmat on meidän pojun suosikkeja ;) Etenkin ton käsituulettimen noita propelleja on tosi kiva jäystää - kun vekotin on kiinni :D

  Toi varsinainen lelu on oikeesti tosi näppärä ja sinne on hyvä jemmata väliajaks vaikka se pallo sisälle tilaa säästämään.

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...