8.5.2008

Oudot päivät

Huomasin ilokseni, että Ruoholahden kauppakeskuksessa on taas Ei pöllömmät päivät. Ilokseni siksi, että toi nimi on niin älyvapaa. Mainostoimiston copylla oli varmaan sitten se vähän pöllömpi päivä. Toi kauppakeskushan on siitä omituinen, että siellä ei ole mitään lapsille / äideille. Herää kysymys, miksi siellä sittarissa esiintyy tasatunnein joku Rillu-peikko (tms). Ei kai nyt kukaan mene ruokakauppaan lasten kanssa aikaa viettämään? Täh.

Vissiin jokaisessa marketissa on tätä nykyä jotkut Semi-urpot päivät. Stockahan on koko kampanjaidean uranuurtaja Hulluilla Päivillään, mitä seurasi Sokoksen vastaisku 3+1 päivää. Nykyään on sitten Isossa Omenassa lohkotut hinnat, Sellossa sembalot, Aleksi13:ssa Shopbailut (eläköön suomen kieli!) ja Halosella hinta-haloot. Tasarahapäivät. Hintahulinat. Myrrikaani. Pyöreät päivät. Hinnat Kuutamolla. Ja jengi kanssa. Mammuttimarkkinoilla on sentäs aina vaippatarjous, mikä oikeuttaa mun rynnimisen sinne Gessleineilla. Tohon pöllöhommaan mä en lähde.

8 kommenttia:

 1. Ja täällä meillä päin sitten Raisiossa Myllyssä on Myllytys

  VastaaPoista
 2. Ei jumankeka. Sehän on sama kuin jossain kauppakeskuksessa olis "flaidis". :D Tulee vähän outo mielleyhtymä niistä myyjäisistä.

  VastaaPoista
 3. Myllytys? Ei voi olla totta!
  On se mukavaa kun saa nauraa joskus muullekin kuin itselleen.
  H

  VastaaPoista
 4. nuorena tiksin rollssin edessä oli aina tappelu koivislaiset-tiksiläiset.
  silloin huudettiin rytmikkäästi "mylly, mylly, mylly".
  joku niistä siis katkeroitui ja muutti raisioon.

  VastaaPoista
 5. "täää on meeeidän myllyyy!" :D
  http://www.kauppakeskusmylly.fi/

  VastaaPoista
 6. Tampereella on koskikeskuksessa miinus viirus...

  VastaaPoista
 7. Ei hyvää päivää! =D Mun piti hetken ainoa miettiä mitä hittoa toi tarkoittaa. Alebakteeri taitaa olla vielä vapaana?

  VastaaPoista
 8. No eipä noi Hkin ostoskeskus Kampin Kampituspäivätkään ole ideana paljoa myllytystä parempi. Jäämme odottelemaan, tuleeko Ideaparkista Ideaparkin Parkupäivät.
  -Krista

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...