6.5.2008

Kukkia Mehiläiselle

Käytiin eilen ribbepotilaan kanssa Mehiläisen lastenlääkärikeskuksessa kun likka alkoi vaikuttaa vähän turhan kevyeltä. Oli muuten huippulekuri. Heti ensimmäiseksi ruoski meidät siitä, että ei oltu otettu rota-rokotetta (no joo hei, sitä kysyttiin muistaakseni jossain synnärillä ja kuka helvetti siellä nyt pystyy mitään päätöksiä tekemään). Sitten käytiin reippaasti punnituksessa, jonka jälkeen lääkärisetä väänsi matemaatikko-isin suureksi riemuksi taulukon sairaspäivistä, painonkehityksestä ja kuivuusprosenteista ja kertoi jatkotoimenpiteet. Lopuksi vielä piti meitä pilkkanaan, kun oltiin vähän epävarmoja saako pakkosyöttökeinoihin turvautua. "Onko nenä-mahaletku teidän mielestä jotain muuta kuin pakkosyöttöä?"

Mä kaipaan lääkäriltä just tollasta suorasanaisuutta ja toimintaa, ei mitään "seuraile nyt ja jos alkaa tuntua siltä niin tule takaisin" -shittiä, jota terkkarit tarjoaa. Mä menen nimenomaan hakemaan ohjeita enkä empatiaa. Olkoon ylimielinen kunhan neuvoo. Nyt ei jäänyt epäselväksi, mikä on tämän päivän sisään/ulos -suhde, muuten kutsuu nestetytys.

Hiukan kyllä harmittaa kun tulee maksettua terveydenhoidosta tuplasti, ensin verot ja sitten vielä yksityisen maksut päälle, mutta laadusta kannattaa maksaa. Vakutuus korvaa tietty osan, mutta ei sekään ilmainen ole ja omavastuu on 2/3 kokonaisummasta.

Tänään olisi sitten 10kk neuvola. Aka mittala. Voisin ihan itseäni huvittaakseni kysyä, mitä Madden kädessä olevalle patille pitäisi tehdä. :D

5 kommenttia:

 1. Meidän terkkari ei edes iennyt, että 10kk neuvolaa onkaan. Onko sellainen? Me ei saatu aikaa. Seuraava neukkula olis sitten 12kk. Onnea ja menestystä Mattilan vappu/juhannus/perussuomalaiselle "nesteytyskuurille" ;)

  VastaaPoista
 2. Huom, ei edes iennyt. Mä en edes osaa irjoittaa. Hah.

  VastaaPoista
 3. Meillä on toi 10kk checki koska Kate Moss on -1 painokäyrällä ja sitä pitää vähän SEURAILLA. :D

  VastaaPoista
 4. minäpä tulin katsomaan mitä mama on kirjoittanut, ja näin otsikon kukkia mehiläiselle.
  ajatus nro.I oli, että mama on raskaana. että se on menny ihan hassuksi ja haluaa heti perään uuden kattila perillisen.

  VastaaPoista
 5. Top tykkänään. Tää ensimmäinen kattila on saatava ensin sellaiseen kuosiin että se tiskaa itse itsensä. ;)

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...