23.5.2008

Kotikaljaa ja urheilujuhlan tuntua

Mulla on vissiin vähän bloggausripuli tän tauon jälkeen vaikka varsinaista asiaa ei olekaan. Pahoittelen kumpaakin.

Tilasin just 12 olutpullon etikettiä Skidin kuvalla varustettuna. Kun nyt sattui olemaan noita lomakuvia ja vähän ylimääräistä aikaa.

Tulee muuten vähän sama fiilis kun Alkossa vaunujen kanssa: iskee epäilyttävä tarve selitellä, miksi tarvitsee tuoteperheen tuotteita. Sitten on pakko ostaa joku parinkympin viinipullo etteivät vaan luule sosiaalitapaukseksi. Nevertheless, räätälöidyn etiketin voi tehdä täällä jos joku muukin haluaa kokeilla, miten oluen juomiseen saadaan kotoisia vivahteita. Ja saahan siihen laittaa vaikka raittiusmies Matti Vanhasen. Oikeasti tää on varmaan tarkoitettu synttärilahjaksi tai polttarihassutteluun eikä miksikään friikkien kotiäitien ajanvietteeksi.

Kiireinen viikonloppu edessä. Huomenna on viimeinen vauvauinti (tulee tosi halvaksi kun on joka toinen kerta kipeänä) ja iltapäivällä ollaan menossa tapaamiseen, jossa on useita kymmeniä viime heinäkuussa syntyneitä lapsia. Siellä laitetaan sitten mikrobit jakoon ja tinnitus tilaukseen. Tapahtuma on säiden salliessa ulkona, mistä sateen jumalille pieni rukous.

Sunnuntaina meen duuniporukassa Naisten Kympille, joka lienee vähemmän hikinen keikka. Ainakin toivon, että joku on krapulassa, raskaana tai vastasynnyttänyt niin voin itsekin ottaa rennosti. Tärkeintähän on saada se osallistujakassi.

2 kommenttia:

  1. Hei,
    aivan loistava blogi sulla! Satuin paikalle sattumalta ja nyt on rampattava alvariinsa.
    Toistaiseksi lapseton saa tässä lukiessa käsityksen, että ihminen voi selvitä lisääntymisestä ihan järjissään! Valaa hiukan uskoa moiseen mahdollisuuten. Kiitos hyvistä hohotuksista ja aurinkoista vkonloppua!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Polly, mutta tää on vaan kulissia. Kannattaa kyllä pysyä lapsettomana, se on ihan tosi paljon kivempaa elämää kun tää. Jos et usko niin kokeile. ;)

    VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...