10.5.2008

Hyvien äitien päivä

Iik. Huomenna olis sitten mun eka Äitienpäivä äitinä. Todella outoa ja hiukan ahdistavaa. Juhlitaanko äitienpäivänä sitä, että on ylipäätään synnyttänyt lapsia tähän maailmaan vai pidemmällä kaavalla että on myös pitänyt niistä huolta. Kenties vielä hyvää huolta? Köh.

Minulla on nimittäin vahva epäilys, että en ole mikään juhlan arvoinen äiti. Ei hyvät äidit ahdistu äitienpäivästä vaan ottaa ruusut avosylin vastaan, lempeästi hymyillen. Halonenkin palkitsee aina jotain 15 lapsen katrasta 50 vuotta uhrautuneesti hoitaneita supernaisia eikä mitään äitiyslomasta järkyttyneitä, itsekeskeisiä akkoja.

Totuus on, että flunssaviruksetkin on pitkäpinnaisempia kuin mä. Ja jos pitäis valita kolme vuotta kotona lapsen kanssa vai kolme vuotta juurihoitoa, ottaisin juurihoidon. Eikä hyvät äidit kirjoittele tällaista blogia, kun ne haluaa viettää joka sekunnin lapsensa kanssa eikä missään internetissä.

Ehkä huomisesta tehdäänkin vain yksi hyvä syy syödä kakkua, vähän kuin Äidin nimipäivä.

Ja jos nyt sitten pari valkovuokkoa ja aamiainen sänkyyn.
Voidaan me toki brunssillekin mennä jos perhe niin vaatii ja isi maksaa.
Joku pakettikin olis kiva yllätys.

Mä lupaan tsempata ensi tuotantokaudelle.

5 kommenttia:

 1. Moi! Mä vasta löysin tänne ja tulen kyllä toistekin - ihanaa, piristävää tekstiä kaiken pullamössykän keskellä :O) Mukavaa Äitienpäivää!

  VastaaPoista
 2. Hei, mä voi liittyy sit kans "huono äiti" kerhoon, koska mä aika suurelti osin vietän aikani netissä surffaillen. Tai jos ei oo akkua koneessa ja oon kaksin Roopen kanssa, niin filmi (siis mua varten) pyörii koko ajan ja Roopee touhuu omiaan. Harvassa on ne kerrat kun jotain oikeesti leikitään, koska mä en osaa! Ja kolmen vuoden kotona olo, ei myöskään mua varten. Mutta todettakoon myös, että kun äitillä on hyvä olla (töissä) niin lapsellakin on parempi olla äidin kanssa ne ajat jolloin yhdessä ollaan. Hyvää äitienpäivää :)

  VastaaPoista
 3. sähän oot jo oikein monikerroskattila haudutus ja höyrytystoiminnoilla, joten eihän sulle voi olla toivottamatta
  HYVIEN ÄITIENPÄIVÄÄ :D

  VastaaPoista
 4. Hyvää hyvää hyvän äidin päivää! Sähän oot leiponut piirakkaa ja suklaakakkuakin, mä tuon sulle jonkun ruusukkeen seuuraavalla kerralla kun nähdään, sä oot kuule niin hyvä äiti!
  Hanna

  VastaaPoista
 5. Kiitos kiitos kiitos! :D Ja sitä samaa teitille! On tää kuulkaa hieno juhla. Sain ihanan Matilda <3 MOM rannekorun ja brunssin jolla koko perhe käyttäytyi hyvin. Kauheet paineet tuli olla hyvä äiti ens kaudella. ;)

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...