16.5.2008

Ei merta edemmäs

Mä pohdiskelin tänä aamuna, että aika sujuvasti mä kirjoitan tällaista vauvablogia, vaikka mulla on vaan yksi lapsi ja sekin vasta 10kk vanha. Eikä ole mitään takeita, että siitä tulee kunniallinen veronmaksaja, ihan yhtä hyvin se voi olla huumekuriiri.

Nyt kun on kaiket päivät kotona observoimassa tätä sirkusta niin ajatuksia tietty syntyy, mutta loppuukohan multa aiheet kun mä palaan töihin? Pitäskö mun laajentaa vähän alaa, esimerkiksi vaikka muotiblogiksi, nehän on kuulemma tosi suosittuja. Tyypit esittelee ostoksiaan ja muut kuolaa.

Tämän kesän trendsetterin yllä näemme vivahteikasta valkoista yhdistettynä aina yhtä feminiiniin fuchsiaan. Tätä ihanaa mekkoa myy Kirkkonummen Prisma.

Setterit on mun mielestä koiria ja valkoisessa ei ole juuri vivahteita. Mä ostan aina väärän kokoisia vaatteita, joita mä jaan mun kavereille. Ei hyvä. Älä ota parisuhdevinkkejä Matti Nykäseltä äläkä muotivinkkejä multa.

Entäs mun leivontablogi.

Osta aina valmistaikinaa, sillä kuka hullu jaksaa siivota itsetehdyn taikinan aiheuttaman sotkun.

Pakasteallas tarjoaa sekä suolaista että makeaa!

Saisin yhden lukijan kakolasta.

Ehkä mä jatkan tällä samalla linjalla ja kirjoittelen kaikesta, minkä voi edes jonkinlaisella aasinsillalla yhdistää lapsiin - varautukaa siltojen pitenemiseen. Lisäksi lupaan harjoittaa täysin edesvastuutonta keittiöpsykologiaa. Kaikista oudointa kuitenkin on, että tätä lukee joku. You freaks! :D

7 kommenttia:

 1. Yeap, kotiäiti freak and so proud of it ;D

  VastaaPoista
 2. Heh, jos sä muuttaisit tän muotiblogiksi niin mä en ainakaan enää lukisi :D
  Sun blogi on täydellinen sellaisena kuin se on!

  VastaaPoista
 3. Mä luulen että vain mun mutsi jäis jäljelle.. :D Kiitti Nöde kauniista sanoista! Tuli kriisi kun mä erehdyin yks päivä selailemaan noita blogilistan normaaleja vauvablogeja. ;)

  VastaaPoista
 4. Siis noi "normaalit" vauvablogit on kaikki sitä samaa jaarittelua jota kukaan ei jaksa lukea.
  Mua rupeaa haukotuttamaan jo ajatuskin :D

  VastaaPoista
 5. joo älä lopeta! mä oon ihan koukussa suhun! just mietin että sun tarvis saada töitä vauvalehestä tai jostain, ai jestas kun muuttuis odottavien äitien ruususet kuvitelmat! =oD

  VastaaPoista
 6. Siis kauhee sentään! Tieteskään et lopeta.. Ja aasinsiltojen piteneminen voi olla ihan hyvä juttu :)

  VastaaPoista
 7. Tytsi, vauva-lehti kivittää tällaisia äitejä kauemmas imetysfantasiotaan rikkomasta. ;)

  Amende, senkin hupakko. Emmä lopeta ennen kuin viimeinenkin ajatus on päästä kadonnu. Yritän keksiä sulle jonkun kikkeli-jutun tuolla reissussa. ;D

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...