10.4.2008

Vauvaperhe Oy:n kolmannen neljänneksen tulosjulkistus

Kolmannen vauvakvartaalin (5.1.-4.4.2008) tulos oli odotusten mukainen. Motorisen kehityksen nopeus yllätti johdon täysin, mutta ruokailutoiminnan kasvun hitaus jättää tuloksen keskikäyrälle. Separaatioangstin aiheuttamat tappiot näkyivät vain lievinä unihäiriöinä, puntissa roikkumisena ja korvatulppien kysynnän nousuna.

Yrityksen saavutuksia olivat mm. seuraavat virstanpylväät:
- Kaikki suunnitellut liikuntastrategiset tavoitteet saavutettiin jo helmikuussa joten vuoden päätavoite (kävelyn lanseeraus) saavutettaneen viimeisellä neljänneksellä. Turvaportin käyttöönotto on myöhästynyt mutta työn alla.
- Viestintäsalkku on kasvanut päristelyllä, bäbätyksellä ja mammatuksella. Passiivinen sanavarasto on karttunut kattamaan käsitteet /panda/, /maito/, /pallo/ ja /isi/ . Yritys on varovaisen toiveikas, että ensimmäisiä ääneen puhuttuja sanoja saatetaan kuulla jo viimeisellä neljänneksellä.
- Pääjohtajan juomapolittinen linjaus käsittää tällä hetkellä korviketta, mangomehua ja vettä. Tämä on edesauttanut suorittavan tason vastuunjakoa. Uusina tuotteina on otettu käyttöön nokkamuki. Kaikkia ruokailustrategisia tavoitteita ei saavutettu täysin joten toimenpiteitä joudutaan tarkistamaan tehokkuuden parantamiseksi.
- yrityksen laajentaminen hiekkalaatikolle onnistui ja jatketaan hyvän alun rohkaisemina.
- Unisektorilla on rauhallista. Myös haastellinen päiväuniulottuvuus on alkuvaikeuksien jälkeen saatu täydellisesti hallintaan.
- Henkilöstömäärä on ennallaan ja työilmapiiri parantunut. Ylitöistä johtuen virkitystoimintaan aiotaan panostaa aikaisempaa enemmän.

Kiitollisuudenvelka molemmille isoäidelle pääjohtajan kaitsemisesta on kasvussa. Poistoihin merkitään kaikki vauvatavarat.

Loppuvuoden näkymät ovat rauhalliset. Kasvu on tasaista, mutta liikkuminen ja ulottuvuus lisääntyvät. Ruokapolittista linjaa laajennetaan uusilla tuotteilla (hapanmaitovalmisteet), mikä ennakoi lehmänmaitoon siirtymistä, ja päivittäistoimintoihin integroidaan potta.

6 kommenttia:

 1. Voi hitsi, sun kirjotustyyli on niin huippu että piristää päivää väkisinkin. Kiitos siis siitä :)

  Hanski + erittäin nukkuva Roope

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitoksista! Ihanaa jos joku näistä mun höpötyksistä piristyy. :D

  VastaaPoista
 3. Panda! Tuo ei ole sattumaa! :)

  VastaaPoista
 4. Pia käy tasaisin väliajoin stalkkaamassa sun blokin ja saa päivän parhaat naurut ja samaistumiset, pää vaan nyökyttelee että juuripa näin meilläkin!
  Älä vaan lopeta!!

  VastaaPoista
 5. Eiköhän tästä aihepiiristä saa ammennettua juttua vielä 20 vuodenkin päästä. ;)

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...