13.4.2008

Parasta/pahinta juuri nyt

Parasta juuri nyt:

5. Tanssiminen

Musiikki jo sinällään on tosi jees, mutta sitten kun vielä joku heittelee ilmaan, keikuttaa ja pyörittää niin että välilevyt vinkuvat on Maddella bileet. Salkkareiden vahvaksi kilpailijaksi onkin noussut Tanssii tähtien kanssa, jossa on ihanan meikattuja ja värikkäitä ihmisiä.

4. Raejuusto
Nautitaan jääkaappikylmänä rae kerrallaan, suoraan suuhun annosteltuna. Suu aukeaa aina, ship it in! Muu ruoka on turhaa ja yliarvostettua.

3. Hiukset (muiden)
Pallerokäsien ojentelu ihmisiä kohti vaikuttaa ihastuttavalta halimisyritykseltä, mutta salakavala agenda paljastuu, kun tahmeat pikku näpit tarttuvat hiustuppoon - irrottamiseen saa hakea sakset. "Salon Madde toteuttaa villeimmätkin unelmasi."

2. Vahvistin, digiboksi & kaukosäätimet
Ihania nappuloita sekä nuoleskeluun että paineluun. Myös kyseisten laitteiden edessä hengailu ja hytkyminen on cool. Jouduttiin lukemaan ekaa kertaa tv:n manuaali, kun kuvasuhde oli kuin mummon matkasalorassa.

1. Astianpesukone
Kun ensimmäinen astia kolahtaa koriin, paikalle kontataan puuman nopeudella. Ruokailuvälinekorin kilinä, oveen tarttuneet ruoanjämät, pesuaineluukku - niiiiin siistiä! Kun ovi sitten menee kiinni, on kuin olisi paratiisin portit läimästy nenän edessä kiinni.

Pahinta juuri nyt:

Sijat 1-5: POTTA!
On vaikea selittää vauvalle, miksi epäergonomisessa kylmässä muovituolissa pitäisi viihtyä sekuntiakaan. Pissat tulee lattialle heti kun lapsi-parka päästetään piinapenkistä pois. Saako vauvoille styroksisia puuceen istuimia..? Toivottavasti vaippoja tehdään vielä kymmenvuotialle.

1 kommentti:

  1. Ida allekirjoittaa Madden top 3 ja 2 samantien! Toisten hiukset on aivan mahtavat, varsinkin kun niitä saa revittyä irti ja laitettua suuhun. Palkitsevaa äidille että on vihdoin saanut kasvatettua pitkät hiukset ja saa pitää niitä tiukalla nutturalla aamusta iltaan.
    Äiytiyden iloja varmaan.

    -Merihepsukka

    VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...