10.3.2008

I-ha-naa!

Huh hah hei! Viikonlopun sisustusrumban tulos:

Skidillä on nyt ihana vaaleansininen pienen tytön huone, jossa on uusi ihana kirjahylly ja vaatekaappi ihanille 74-senttisille kevätvaatteille, jotka kaivoin vihdoin käyttöön.


Vierailla on ihana vaniljan ja vaaleanvihreän sävyinen vierashuone ja ihana vuodesohva, joka on myös ihana istua. Taidan nukkua siellä ensi yön, sekin on varmasti ihanaa!


Mulla on ihana "toimisto", jossa mä saan rauhassa blogata.

Lisäksi meidän makkarissa on ihana tummanruskea iso lipasto, jonne mahtuvat mun kaikki ihanat meikit ketjut ja vyöt. Laatikoissa on myös ihanat "sisälaatikot", joten olen pystynyt lajittelemaan tavaraa alaotsikoihin.

I-ha-naa! Nyt kun joku vielä pesis ikkunat. (Vihaan ikkunoiden pesua, muutan mieluummin.)

Selkään kyllä sattuu ja tili on tyhjä. Lupasin ukolle, että nyt ei vähään aikaan sisusteta, tosin ei ole kyllä varaakaan. Rahat meni Koti-Ideaan (en ole varma kirjoitusasusta), jossa oli helmikuun aikana tarjous kolme-huonekalua-kahden-hinnalla. Siis huonekaluja ilmaiseksi! O_o Tai no lähes ilmaiseksi, mutta mun mielestä toi oli niin hyvä tarjous, että se piti käyttää kolmeen kertaan. Ilmaisen huonekalun hinta nousi joka kerta säästöä. Milloin toi tarjous tulee Vepsäläiselle!? Siellä on aina kaksi kolmen hinnalla -päivät.

Tänään alkaa kevät. Ensi viikonloppuna kaivetaan grilli esille. Niin ja mun yhdet läheiset ystävät meni kihloihin, sekin on ihan järjettömän i-ha-naa! :D

- Mama kevätfiiliksissä

Ps. Ootteko huomannut että kirjoitan nykyään useammin? Koska mulla on enemmän ajatuksia ja energiaa. Arvatkaapa mitä. Lopetin imetyksen helmikuussa. Mulla olis jollekin hormonitutkimusryhmälle mielenkiintoinen väite takataskussa.

6 kommenttia:

 1. Ei vittu miten IHANAA!!!
  Siisti hima, tuu hullu meillekin siivoomaan. Meillä on raejuustot pitkin lattioita ;)
  Tässä tulikin vastaus myös edelliseen kirjoitukseesi, en oo keksinyt tolle v-sanalle vastinetta ja odotankin milloin poika sanoo ittu. Mut mä kyllä yritän olla sanomataa sitä hänen kuullensa. Sitä saa tosin kirjoittaa niin paljon ku huvittaa.

  Mä tiedän, toi imetyksen lopettaminen saa aivot taas takaisin (tai miltei takaisin) raiteilleen. Nyt sä uskot mua?!

  Hanna

  VastaaPoista
 2. Ja muuten, tosi kiva että sä kirjoitat useemmin.

  Hanuri taas jälleen

  VastaaPoista
 3. Hanna! Emmä oo siivonnu, mä oon sisustanu. Siivooja tuli äsken, mä lähden Mattilan kanssa Stockmannille ostaa nelosen tutteja. ;)

  Mä soitan sinne HUSiin ja ilmotan meidät tutkimukseen vapaaehtoisiksi, palkkioksi kauneuskirurgiaa.

  VastaaPoista
 4. Mikä on nelosen tutti?

  No jos sä sisustat noin siististi, niin mä lasken et sä siivoot samalla.

  Tuu meille sisustaan. Mulla on taas niin paskasta et en jaksa siivoo siivoojaa varten. Pitäs kai soittaa ja kutsuu se pelastaan meidät kaatopaikkaantumiselta.

  VastaaPoista
 5. Tapiolan varjoneuvola tiedottaa: nelosen tutissa on neljä reikää. Jos kersa vetää posket lommolla ja otsasuoni pullottaen nykyisestä, on aika vaihtaa. Ensin suurensin tietty ihan itte leipäveitsellä yhtä kakkosen tuttia, Mattila kakoi vartin hiukan yllättyneenä.

  Ja tuunhan mä, otan ton feng shui -ministerin mukaan. Mä aloitan sisustussiinnittelun aina Bollilla ja ideoiden kanavoimisella. ;)

  VastaaPoista
 6. Ahaa. Meidän poika vetää sit ykkösen tutista neljässä minuutissa pullon tyhjäksi. Oli se sit velliä tai maitoo.

  Pitäs yrittää peittää sekin reikä puoliksi.
  Milloin tuut sun minihiekkalaatikon ja suihkulähteen kanssa?
  Hanna

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...