19.3.2008

Ei kiitos

Mä en tunne janoa. Onko normaalia, että huomaa iltayhdeksältä, että ei ole juonut mitään nestettä koko päivänä aamiaisen jälkeen (= lasillinen omenamehua ja kuppi teetä, yhteensä 2,5dl)? Ja silti voi ihan hyvin. Mulla ei ilmeisesti ole aineenvaihduntaa tai sitten olen kaukaista sukua aavikon dromedaareille. Ainoan poikkeuksen tästä teki imetys, silloin janotti ja sain juotua jopa 1,5 litraa päivässä. Ei nyt vettä tietenkäään, blaah, mutta kuitenkin.

Mä en voi käsittää niitä ihmisiä, jotka juo 2-3 LITRAA vettä päivässä. Miten ne ehtii? Kivasti saa ainakin aikansa kulumaan kun pitää jatkuvasti täyttää lasia ja juosta vessassa. Lisäksi saa koko ajan roudata vesipulloa mukana. Hämmästyttävää omistautumista vedenjuonnille. Siitähän voi joutua sairaalaan jos kaikki kivennäisaineet ja suolot vedetään pöntöstä alas! Se yks tyyppihän joutuikin. Ja se on ihan pelkkää potaskaa että runsas juominen vilkastuttaisi aineenvaihduntaa. Liikunta, kahvi/tee ja muutama doping-aine tehoaa paremmin.

Madde vetää joskus ruoan yhteydessä 20 ml vettä. Ja senkin varmaan vaan knöölien takia. Haluaisin tietää missä vaiheessa elämää moinen ryystäminen muuttuu suositeltavaksi? Vauvathan juo maitoa, kalsiumin takia. Taaperotkin juo edelleen maitoa. Kouluikäiset juo maitoa. Ehkä sitten yläasteella ennen lukiota, jossa muistaakseni ryystettiin päivällä kahvia ja illalla mallasjuomia, on otollinen vedenjuontihetki.

Skål.

1 kommentti:

  1. löysin blogisi nyt vasta ja tää on NIIIIN hyvää luettavaa. Kiitos siitä!

    Ja tästä juomisesta, täällä on toinen dromedaari... ei jesus, ei ihminen oo mikään suodatin, okei, vesi tekee hyvää ja puhdistaa maksaa ja vaikka mitä, mutta moniko äiti vetää jotain schaissea niin, että sitä maksaa pitää puhdistaa oikeesti koko ajan? HÄH?

    Niin, joo, juurikin siis samaa mieltä. Sorry pikku avautuminen.

    VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...