17.3.2008

100-400 grammaa jauhelihaa, kiitos

Olen taas törmännyt kummalliseen logiikkaan. Tällä kertaa hämmästelen lasten vaatekokoja. Käytännön ihminen ei voi ymmärtää mikä hiton koko on 62-68 tai 74-80. Mun mielestä luvut ei ole mitään venyviä käsitteitä vaan joko se vaate on kokoa 74cm tai 80cm. Vai tarkoittaako tuo että vaate on 77 cm ja joustaa? Mitäh. Kuka tästä hyötyy? Osaako joku kertoa? Ja samaan rahaan voisi joku valmistaja ottaa kantaa siihen, miksi lastenvaatteiden koot vaihtelee niin paljon? Jos vaatteet tehdään senttimetrimitalla niin onko esimerkiksi italialaisten senttimetrit lyhyempiä?? En voi käsittää. Loppumarinaksi lisään vielä, että lastenvaatteita pitäisi mitoittaa samalla tavalla kuin miesten housuja, jotta hoikkisten bodyt ei lepattaisi tuulessa.

Son maanantai.

7 kommenttia:

 1. Mä ostin viime viikolla jauhelihaa. Se myyjä kysyi että paljonko, mä vastasin et yhteen keittoon. Katto ku hullua. Sit mä jatkoin et eiks jauhelihan mitta oo just se saakelin 400g, et annan vaikka sen verran.

  Potkuhousuista jauhelihaan ja takaisin.

  VastaaPoista
 2. Hmh. Mä olisin kyllä käyttäny tilaisuuden hyväkseni ja mätkässy pakettiin vähintään kilon. Mutta mä oonki vittumainen akka. ;D

  Palatakseni vielä potkuhousuihin: miettikää jos joku tuote maksais 74-80 euroa? Näkis vasta tiliotteesta paljonko veloitettiin.

  VastaaPoista
 3. Hah! Joo, 74-80 euroo, ei vittu ku hauska juttu ;)
  Ja liksaa sais 56 senttii mut sitä vois venyttää 62.senttiin.

  Hoo

  VastaaPoista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Noi sukkahousut on kyllä käsittämättömiä. Sitäpaitsi, missä on sitten koko 68-74? Ja ne erimittaiset sentit. Fridalla on yksi body, joka on Ristomatti Ratian, 60cm, ja mahtuu erinomaisesti, edes hihat eivät ole liian lyhyet. Lindexiltä ei mahdu enää 74cm kokoiset kuteet.

  Tästä voisi vetää hyvällä mielikuvituksella jonkun sosioekonomisen johtopäätöksen - onko sentti sen mittainen, mihin on varaa?

  VastaaPoista
 6. Anna, mee sittenki lukee filosofiaa! ;)

  Mutta aivan: miksi joissain 74 cm bodyissa on 10 cm hihat?? Ei kai yhdelläkään vauvalla ole niin oudot mittasuhteet?

  VastaaPoista
 7. Eiku pikemminkin sosiologiaa kuin filosofiaa :)

  Siinä samassa 74 cm bodyssä saattaa olla myös merkistä vaihdellen joko 62 cm tai 90 cm leveys :) Ja ne 10 cm hihat ;)

  t. SannaLä heiniksistä

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...