9.11.2007

Äiti on vähän väsynyt

Huh,
Viime viikonloppuna oli perinteinen tyttöjen ilta (KF only) ja olipa kerrassaan hauskaa! Isi oli lapsenvahtina, joten tämä oli ensimmäinen rehellisesti rentouttava iltaloma kun ei tarvinnut katsoa kelloa että milloin pitää mennä päästämään lapsenvahti kotiin. Tuhkimo muuttui toki kurpitsaksi jo yhden maissa, en jaksanut mitenkään valvoa pitempään vaikka kuinka yritin. Ja rilluttelulaskua maksettiin vielä tiistainakin, sillä kyseessä oli myös ensimmäinen kunnon kankkunen vuoteen.. Isi onneksi ymmärsi tilanteen ja hoiti sunnuntaina kaikki koordinaatiota ja hapenottokykyä vaativat hoitotoimenpiteet. Kooma oli kyllä ehdottomasti vaivan väärti, sillä näiden illanviettojen henkinen anti vie saldon väkisinkin plussalle. Tämä oli hieno tulikaste myös isukille kun piti selvitä Madden iltatankkauksesta ja nukuttamisesta yksin. Huonoaiti.com suosittelee ehdottomasti säännöllisiä irtiottoja ja yhteydenpitoa ystäviin muutenkin kuin blogin välityksellä. :)

Lomaakin on tiedossa ja ihan koko perheen voimin. Varattiin nyt vihdoin se Sveitsin reissu, mennään uudeksi vuodeksi veljeä moikkaamaan Geneven liepeille - jännää! Varsinkin kun en ole uskaltanut likan kanssa matkustaa edes bussilla Helsinkiin (no hei jos se alkaa huutaa ni joudun jäämään jossain Hanasaaren kohdalla pois häpeälamaannuksen kourissa ja soittamaan tippa linssissä Teemun hakemaan meidät pois!). Nyt on satamiljoonaa avointa kysymystä lentämisestä, sveitsiläisistä soseista ja Madden passin hankinnasta. Luotan siihen että kunnon kilpavarustelulla (kantorinkka, matkarattaat, rintareppu, matkasänky jne..) saadaan ensimmäinen perheloma tuntumaan lomalta ja silloinhan Madde on jo puolivuotias. Mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan.

Mulle on muuten alkanut sataa jumalattomasti vauvatarvikkeiden suoramarkkinointipostia! Mistä ihmeestä ne kaivaa nää tiedot? Ja mikä hirveintä: liityin jo Libero-kerhoon ja aloin kerätä vaippapakkauksista leikattavia jäniksen kuvia..! Kuulin itseni perustelevan tätä hieman epäluonteenomaista toimintaani että "kun niitä vaippoja nyt kuitenkin menee ja sit sieltä saa lahjoja ja vaippapaketin kun vauva on 6kk.." Sepä hienoa. Mitähän jäsenyyksiä onkaan taskussa vuoden päästä. Todennäköisesti seuraavaksi olen jonkun kirjakerhon uhri ja siitä ei ole enää pitkä matka Pampers-Pilatekseen! Iik.

Nyt punaviinin pariin. Ensi viikolla tiedossa imetysavautuminen ja WHO:n vastaista propagandaa. ;)

Hyvää viikonloppua!
- Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...