26.9.2007

"Mitä kaikkea oot puuhannu äitiyslomalla?"

Hopsansaa.


Mun broidi todellakin kysyi ton kysymyksen. Mykistävää. No, sillä ei ole lapsia, joten annettakoon anteeksi. Seuraavia asioita ollaan kuitenkin koettu tässä:

Yöunet 23:00-07:40.
Siis mukelo veti. Itse toki valvoin neljästä lähtien ja odotin milloin kutsu käy. Ei käynyt. Nousin sitten puoli kahdeksalta tökkimään neitiä, että onko se kuollut vai vaan kovasti sairas. No, tämä ei sitten olekaan enää toistunut vaan hyvin vaihtelevilla unilla mennään, pätkien skaala vaihtelee 4,5 - 8,5h välillä. Oma unirytmi on kroonisesti sekaisin kun ei koskaan tiedä millaista yötä on lupa odottaa. Kertokaapas mamat ja papat: alanko jossain vaiheessa taas nukkua normaalisti?? ..Kun ipana muuttaa pois himasta??

Kiljuraivarit kahvilassa.
Korkean C:n huuto, joka alkoi ei-mistään, eikä loppunut kuin hölkkäämällä naama kretliinisenä karjuva vauva olalla ympäri kahvilaa, voi häpeälamaannus. Onneksi parkuun yhtyivät pian myös kaikki muutkin kahvilan empaattiset vauvat, joten en ollut yksin. Sitten se onneksi stumppasi olkapäälle enkä uskaltanut liikahtaakaan sen jälkeen kohtauksen uusimisen pelossa. En myöskään halunnut kohdata muiden asiakkaiden katseita, argh.

Niskapaskat (pakollinen kakka-juttu!)
Kaikkien aikojen sinappiräjähdystä saatteli sellainen pieruarmeija, että nauroin katketakseni ennen kuin hymy tosissaan hyytyi. Sen vaipanvaihdon jälkeen meni pyykkiin myös mun kaikki vaatteet ja oli pakko käydä suihkussa. WC:n siivoaminen kesti puoli tuntia. Voin vain todeta, että onneksi on aina ollut koira, jonka satunnaiset vatsataudit ovat kasvattaneet aika immuuniksi kaikenlaisille huoh-tason insidenteille.

Kukkakaalius (mikä tästä kirjoituksestakin käy ilmi)
Olen taantunut juuri sellaiseksi vegetables-for-brains kotiäidiksi, jollaiseksi en koskaan uskonut muuttuvani. Sen verran olen pitänyt ylpeyden rippeistäni kiinni, että en edelleenkään katso päivisin mitään brasilialaisia ihmissuhdedraamoja, ostoskanavaa tai tv-chatteja - tilanne saattaa muuttua kun ulkona on -30C. Olen ihan järjettömän iloinen jos joku soittaa, tulee käymään tai postilaatikossa on joku lehti. Ukko tietysti kuulee kaikki jännittävät tapahtumat tuoreeltaan heti kotiovelta: "Arvaas, tänään meidän takapihalla oli kaksi oravaa!"

Höyhenaivo menee nyt katsomaan uutisia, jotta en täysin vieraannu yhteiskunnasta.
Muistakaa punaviinin lämmittävä voima pimenevissä syysilloissa!

2 kommenttia:

  1. Mulla on tv- chat vaara vielä kaukana; päinvastoin nyt vasta olen havahtunut siihen miten paljon mulle tulee aikakausi- ja muita lehtiä, kun mitään ei ehdi enää lukemaan. Jonossa on ainakin uusin Anna, Trendi, Mondo, Ylioppilaslehti, Kuukausiliite ja viime sunnuntain Hesari. Niin ja ainakin sata blogia joita seurasin joskus jossain toimettomassa työelämässä.

    VastaaPoista
  2. Itse olen huomannut, että yleensä ne niskapaskat tulee siellä kahvilassa kiljuraivareiden jälkeen. Ja juuri sillä kerralla, kun et ota vaihtovaatteita mukaan, "kun käydään niin pikaisesti." Musta tuli sun fani jo sen huutis-ilmoituksen jälkeen, mutta nyt vielä enemmän kun vilkaisin blogia. Ja itsekin espoolainen, lapset syntyny -07 kesällä ja -11 keväällä, jotenkin siis helppo samastua elämäntilanteeseesi :)

    VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...